Incentive reis

Incentive reis

Een incentive reis is een unieke en doeltreffende manier om medewerkers of klanten te bedanken, waarderen of prikkelen. De organisatie van een volledig verzorgde incentive reis is een tijdrovend en intensief proces. SPARKZ heeft al vele jaren ervaring in het samenstellen van originele en prikkelende incentive reizen. Ons doel is altijd om authentieke en bijzondere reizen te organiseren. Programma’s samen te stellen met een goede balans tussen entertainment, inhoud en vrije tijd. Een geslaagde incentive reis zorgt voor mooie herinneringen en kan mensen en organisaties in beweging krijgen. Heeft u bijzondere wensen of doelstellingen voor een incentive reis? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een brainstormsessie in te plannen. Wij kunnen in een gesprek direct de vertaalslag maken en met passende en originele ideeën voor de invulling komen. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

Bekijk portfolio Afspraak maken

Wij organiseren een incentive reis op maat

SPARKZ organiseert samen met u een incentive reis op maat. Het is bewezen dat het organiseren van zakelijke evenementen een positieve invloed heeft op verschillende bedrijfsfacetten. Werkplezier, motivatie, loyaliteit en klantvriendelijkheid verbetert. Dit alles zorgt voor een lager verzuim, hogere omzet en meer klanten! Een incentive reis is een duurzame investering in personeel, relaties en klanten. Onze incentive reisprogramma’s organiseren wij in eigen land of in het buitenland. Binnen en buiten Europa, korte en lange duur en voor vrijwel ieder budget. SPARKZ kan alles regelen. Van bestemming en accommodatie, tot de activiteiten en samenstelling van het programma, diners op bijzondere locaties, entertainment, spelelementen, vervoer en reispapieren. Wij nemen u letterlijk alle zorgen uit handen!
 

‘De belevingswaarde van een reis is het grootst met authentieke en ‘once in a lifetime ervaringen’

Bedrijfsweekend

Ook voor het organiseren van een bedrijfsweekend of andere zakelijke reizen kunt u bij ons terecht. Met onze brede ervaring en grote netwerk kunnen wij aan vrijwel alle wensen en eisen voldoen. Een bedrijfsweekend kan de sfeer en bedrijfscultuur positief stimuleren. Wij kijken niet op van resultaten als hogere omzet, gemotiveerder personeel en verbeteringen op het gebied van loyaliteit en samenwerking. Heb je specifieke doelstellingen en wil je hiervoor een bedrijfsweekend organiseren? Wij helpen je graag de doelstellingen realiseren! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen.