SPARKZpeople

BEDRIJVEN MET GEZONDE, GELUKKIGE EN BETROKKEN MEDEWERKERS PRESTEREN BETER

De wereld is op dit moment op ongekende manieren aan het veranderen. Technologieën volgen elkaar razendsnel op, de toekomst is onzekerder dan ooit. Wat vroeger werkte binnen organisaties, werkt simpelweg niet meer en we weten niet zo goed hoe het wél zou moeten. De oude orde wordt overgenomen door slimme start-ups die wél anders durven doen en medewerkers en klanten bepalen meer en meer het speelveld. Wij geloven dat de enorme transformatie waarin we ons bevinden ongekende kansen en mogelijkheden biedt voor wie een nieuwe koers durft te varen en zien een hoopvolle toekomst waarin betekenis en ondernemen meer met elkaar verweven zijn. Succesvolle organisaties van de toekomst hebben een andere manier van denken, doen en werken. Gezonde, gelukkige en betrokken medewerkers zijn volgens SPARKZ de basis voor een succesvolle toekomst. Daarom helpen wij organisaties onderdeel uit te maken van deze positieve verandering door ze te inspireren, adviseren en activeren.

EVENEMENTEN, LEIDERSCHAPSREIZEN & TRAJECTEN VOOR MEER SUCCES

SPARKZpeople organiseert inspirerende evenementen, leiderschapsreizen & trajecten voor positieve gedragsverandering.

Wij bieden praktische tools zoals het online programma Do Something Different en de Happiness at Work Survey om jouw organisatie te helpen bij positieve gedragsverandering, medewerkersbetrokkenheid, vitaliteit & ziekteverzuim of zelfsturing.

Zo helpen wij jouw organisatie het positieve verschil te maken in een veranderende wereld. Een andere mindset en een focus op gezonde, gelukkige en betrokken medewerkers zijn volgens ons de basis om van goed naar geweldig te gaan. Zie voor meer informatie onze website:

graffiti workshop
Wadi Rum Jordanie
Elements of succes
Einstein We cannot solve our problems
Vergadering meeting

WAT WERKGELUK OPLEVERT

36%

Gelukkige medewerkers zijn gemotiveerder

31%

Gelukkige medewerkers behalen vaker doelen

19%

Gelukkige medewerkers zorgen voor een lager ziekteverzuim

80%

Het aantal werknemers dat geen passie en verbinding ervaart op het werk

WERKEN MET GEZONDE, GELUKKIGE & BETROKKEN MEDEWERKERS? KIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE

MEER INSPIRATIE